Συνέντευξη Πέγκυ Δαμουράκη

Από συνέντευξη της Πεγκυ Δαμουρακη στο «Άστρα και Όραμα», της Ζέτας Ντεκοπούλου, δημοσιογράφου και συγγραφέα το 2000.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, σε μια τετραμελή οικογένεια πλημμυρισμένη από αισθήματα. Ο πατέρας μου Θεόδωρος Δαμουράκης γεννήθηκε στην Παλαιοχώρα Χανίων Κρήτης και μεγάλωσε στον Πειραιά. Η μητέρα μου Αικατερίνη γεννήθηκε στην Μ.Ασία (Αττάλεια) και ήρθε στην Ελλάδα 3 ετών. Οι γονείς μου ήταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους και μας μεγάλωναν με αγάπη και στοργή.

Μέχρι και τα 9 μου χρόνια δεν είχε παρουσιαστεί τίποτα το παράξενο ή περίεργο σε εμένα. Σε αυτήν όμως την ηλικία τα πράγματα άλλαξαν και άρχισα να οραματίζομαι χωρίς να βρίσκομαι σε ύπνωση ή χαλάρωση. Η ώρα που έκανα την πρωϊνή μου προσευχή, τότε δεν ξεπερνούσε τα 10 λεπτά της ώρας, ενώ αργότερα και με την πάροδο του χρόνου, αυτός ο χρόνος μεγάλωσε και έως και σήμερα καθημερινά και αννελιπώς, ο χρόνος αυτός έχει φτάσει την 1 ώρα και 15 λεπτά.

Τα οράματα αυτά ήταν τότε ακαθόριστα και χωρίς να πιέζω τον εαυτό μου, μετά από λίγο ή περισσότερο διάστημα όμως γινόντουσαν πραγματικότητα: Δεν αφορούσαν μόνο το οικείο ή πιο γνωστό μου περιβάλλον αλλά και άγνωστα γεγονότα σε εμένα. Πάντα όμως εξέπλητταν τόσο τους γονείς μου όσο και τους γύρω μου η ευστοχία των γεγονότων που μεσολαβούσαν αλλά και που είχα πει προηγουμένως.

Χαρακτηριστικό όραμα ο θανάσιμος τραυματισμός της μητέρας μου, που δυστυχώς προέκυψε μετά από 7 χρόνια.

Η πορεία και η εξέλιξη της ζωής μου έως το 2053 και ταυτόχρονα των οικείων μου προσώπων καθώς και πολλά γεγονότα από την καθημερινότητα μας.

Τα χρόνια περνούσαν και οι εμπειρίες στον οραματισμό και στις διαισθήσεις μου πλήθαιναν. Στις 17 Σεπτεμβρίου του 1981 έλαβα σημαντικές οραματικές καθοδηγήσεις. Περίπου όταν θα είμαι 45 ετών θα ασχοληθώ σε επαγγελματικό επίπεδο και θα είμαι γνώριμη σε πολύ κόσμο όπως και έγινε, για τις οραματικές μου ικανότητες.

Το 1995 και χωρίς να έχω κάποια γνωριμία με τα ΜΜΕ βρέθηκα να με καλεί στην εκπομπή του ANT1 «Κόκκινη Κάρτα», ο Γιώργος Παπαδάκης. Από τότε έχω παρουσιαστεί σε πολλές εκπομπές έως σήμερα και με έχουν γνωρίσει χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, σημειώνοντας πολλαπλές εύστοχες προβλέψεις για διάφορα θέματα . Έχω παρουσιαστεί στις παρακάτω εκπομπές: Γ. Παπαδάκη, Γ. Τράγκα, Ν. Ράγιου, Ρ. Κορομηλά, Ε. Μενεγάκη, Μ. Τσουκαλά, Ν. Παλετσάκη, Παναγιωταρέα, Κ. Χαρδαβέλα, Παναγιωτοπούλου, Τριανταφυλόπουλου, Γ. Αυτιά, Χ. Λαμπίρη, Τ. Στεφανίδου και σε πολλούς άλλους παρουσιαστές και δημοσιογράφους.

Σήμερα μετά από μια πολυετή επαγγελματική πορεία με έχουν συμβουλευτεί κατ” ιδίαν ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας άτομα από όλες τις κοινωνικές τάξεις, γυναίκες και άνδρες που κατέχουν πολύ υψηλές θέσεις και έχω ακόμη την αντοχή, την δύναμη, την ικανότητα, την διάθεση, την υπομονή και προπαντός την αγάπη, για να εξυπηρετήσω την ανθρώπινη ύπαρξη, ώστε να αντιμετωπίσει την ζωή και τους προβληματισμούς της, να μετατρέψουν τα δυσοίωνα και δύσκολα γεγονότα που θα προκύψουν με λιγότερους προβληματισμούς σε αποφυγή τους με ανώτερο πνεύμα και ψυχική δύναμη για καιρό, ακόμη εάν και εφόσον αυτοί το επιθυμήσουν.

Πεγκυ Δαμουρακη

Άμεση Επικοινωνία

+30 210 9623315 Πέγκυ Δαμουράκη