Αύρα – Πως Λειτουργεί – Πέγκυ Δαμουράκη

Η αύρα ως ένα πολύχρωμο ενεργειακό σύννεφο που εκπέμπει το σώμα μας, σε κύματα, αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του συναισθηματικού μας κόσμου ακόμη και την ώρα που κοιμόμαστε. Λειτουργεί αυτόνομα εκπέμποντας ασυνείδητα μηνύματα, τα οποία στη συνέχεια στέλνουμε ή λαμβάνουμε με τη μορφή δονήσεων με το ενεργειακό πεδίο που περιβάλει το σώμα μας. Αυτές οι ενεργειακές δονήσεις είναι που κάνουν κάποιον συμπαθή ή αντιπαθή από το πρώτο δευτερόλεπτο μιας πρώτης επαφής.

Θετική και αρνητική ενέργεια

Οι αντίστοιχες δονήσεις που εκπέμπει η αύρα κάθε προσωπικότητας επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά ανθρώπους, χώρους ή πράγματα. Αυτό που απλοϊκά χαρακτηρίζεται ως αρνητική ενέργεια ή μάτι δεν είναι παρά οι αρνητικές δονήσεις της αύρας μιας ψυχής.

Γιατί κάποιοι είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι στην αρνητική ενέργεια;
Η λήψη της αρνητικής ενέργειας ή του ματιού εξαρτάται από τον ίδιο τον άνθρωπο (δέκτη/πομπό) και από την ενεργειακή ικανότητά του. Δηλαδή τι είδους λογισμικό διαθέτει βάση των γονιδιακών του χαρακτηριστικών. Η ενεργειακή τροφοδοσία από το Σύμπαν είναι συνεχής, ξεκινώντας από τη γέννηση ενός ανθρώπου, όπου καταγράφονται τα πάντα από τον ψυχισμό και τη σκέψη στον ακασικό δίσκο που αποθηκεύει όλα τα αρχεία.

Η κατανάλωση του ενεργειακού μας πεδίου καθώς και η αύρα, είναι ανάλογη με τον μηχανισμό μας (λογισμικό), και την ταχύτητα από τις δραστηριότητες που παράγουμε.

Οταν βιώνουμε μία περίοδο με έντονες δραστηριότητες, ένταση, άγχος και απαισιόδοξες σκέψεις, η ενεργειακή μας φόρτιση μειώνεται και στη συνέχεια εξασθενεί τη δυναμική της αύρας μας, κάνοντας μας να νιώθουμε σωματική ή πνευματική κόπωση ή κακή διάθεση.

Η αποδυνάμωση της αύρας μας έχει σαν αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της επιρροή της αύρας των άλλων ατόμων ως προς εμάς. Με λίγα λόγια ώντας εμείς ενεργειακά ευάλωτοι, οι ισχυρές δονήσεις των άλλων ανθρώπων και κυρίως οι αρνητικές (μάτι) εισβάλλουν στο εξασθενιμένο μας ενεργειακό πεδίο. Αυτή την ενεργειακή ανταλλαγή ο κάθε οργανισμός τη βιώνει είτε με πονοκέφαλο, ημικρανία, ταραχή, εξάντληση, κα.

Πώς μπορούμε να προστατευτούμε- ενισχύσουμε την αύρα μας

1. Είναι απαραίτητο να επιδιώκουμε καθημερινά, να κρατάμε σταθερά σε υψηλό επίπεδο τον ενεργειακό μας δείκτη. Με αυτόν τον τρόπο διατηρούμε την αύρα μας ισχυρή σαν ασπίδα και θωρακίζουμε την οντότητά μας, μην επιτρέποντας την επιρροή της από τις αρνητικές βολές.

2. Πρέπει να αποφεύγουμε τις αρνητικές σκέψεις για τους άλλους ανθρώπους. Οσο περισσότερες αρνητικές κάνουμε τόσες περισσότερες αρνητικές επιρροές θα δεχόμαστε.

Άμεση Επικοινωνία

+30 210 9623315 Πέγκυ Δαμουράκη