Η Δύναμη της Προσευχής

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ
ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟ ΠΕΓΚΥ ΔΑΜΟΥΡΑΚΗ

Η Πρωινή προσευχή είναι αναγκαία για όλους διότι είναι η καλύτερη άσκηση του νου για ενεργειακή φόρτιση και αύξηση του ενεργειακού μας πεδίου (αύρας) εστιάζοντας και αναφέροντας στους στόχους και τις προσδοκίες της καθημερινότητας με αισιόδοξο ένστικτο.

Πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι η προσευχή έχει κανόνες και πρέπει να εφαρμόζονται στο έπακρο. Για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, όσο πιο μακροχρόνια προσευχόμαστε (άλλωστε ο μέγας καθοδηγητής της Ανθρωπότητας Ιησούς Χριστός μας έχει καθοδηγήσει) τόσο πιο εύκολα και πιο άμεσα επιτυγχάνονται οι προσδοκίες μας. Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή εκκλησιάζονται ή κάνουν τον σταυρό τους και λένε το Πιστεύω πηγαίνοντας για δουλειά είναι αρκετό. Η προσευχή θέλει ώρα περίπου 15-25 λεπτά, να είναι στην αρχή της ημέρας μας, να πούμε λοιπόν μια καλημέρα στον Θεό και να είστε σίγουροι ότι θα την έχουμε.

Είναι λοιπόν απαραιτήτως αναγκαίο να προσευχόμαστε καθημερινά και ανελλιπώς.

Θα πρέπει: NA MHN ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ για κανένα λόγο και να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι.

Ο τόνος της φωνής μας να είναι τόσος όσο να ακούμε καθαρά τι λέμε χωρίς βιασύνη (εάν η φωνή σας είναι ψιθυριστή ή αν λέτε τα λόγια από μέσα σας δεν θα μπορείτε εύκολα να συγκεντρωθείτε).

Να κάνετε σαφείς και συνοπτικές τις επιθυμίες σας και με βεβαιότητα, σαν να έχει ήδη γίνει (σαν να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί). Δεν πρέπει να αναφέρεστε σε τρίτα πρόσωπα με ονόματα (αυτό κατατάσσει σε άλλη κατηγορία και είναι επικίνδυνο για εσάς). Η αναφορά σας στα οικεία πρόσωπα όπως οι γονείς, στον ή στην σύντροφο ζωής (σύζυγο) ή στους καρπούς της κοιλίας σας (παιδιά) είναι φυσιολογική.

Στην προσωπική δέηση (θα σας αναφέρω πιο κάτω) πρέπει να γίνεται η αναφορά στο βαπτιστικό όνομά σας καθώς και της μητέρας σας. Οπωσδήποτε να αναφέρετε τον 50ο ψαλμό από το ψαλτήριο του Δαυίδ πριν από την προσωπική δέηση διότι είναι ο ψαλμός που απαλλάσσει το άτομο από αμαρτίες και ατοπήματα, καθώς να γίνεται και η αναφορά του Πάτερ Ημών.

Οι ψαλμοί του Δαυίδ σίγουρα σας είναι γνωστοί για τα αποτελέσματα που φέρουν όμως διαβάζονται με συνδυασμούς (θα σας αναφέρω πιο κάτω).
Το σωστό είναι να γίνεται η αναφορά της προσευχής στην αρχαΐζουσα και όχι στην ερμηνεία καθώς και η επανάληψη (των ψαλμών) σε 7 ημέρες για τους προαναφερθέντες συνδυασμούς και ξανά έως του αποτελέσματος.

Οπωσδήποτε όταν το επιθυμητό μας αφορά θεραπευτικό δηλαδή αφορά θέματα υγείας ή δημιουργίας τεκνοποίησης (με πρόβλημα) πρέπει να συνδυαστεί η προσευχή με νηστεία όπου και αυτή έχει όρους και δεν είναι η οποιαδήποτε νηστεία.

Συγκεκριμένα δεν πρέπει να περιλαμβάνονται τροφές μαγειρεμένες ή ανακατεμένες, δηλαδή αν θα φάτε ντομάτα σαλάτα δεν πρέπει να περιέχει οτιδήποτε άλλο (είτε αγγούρι ή μαρούλι) ή να θα φάτε φρούτο να μην είναι 2 διαφορετικά είδη θα είναι ένα είδος και μετά από 2 περίπου ώρες μπορείτε να φάτε άλλο είδος ή ξηρούς καρπούς αντίστοιχα και ούτω καθεξής.

Δεν είναι απαραίτητο η νηστεία να έχει διάρκεια πολλές ημέρες, και την διάρκεια της νηστείας την ορίζετε εσείς όταν θα επικαλεστείτε αυτό που επιθυμείτε και σας βγει από μέσα σας.

Επίσης το τάμα πρέπει να γίνεται όταν επικαλείστε την επιθυμία και όχι μετά το αποτέλεσμα. Για παράδειγμα: Θεέ μου, ή Παναγία μου ή Χριστέ μου, βοήθησε με γι’ αυτό και εγώ θα σου φέρω ή κάνω αυτό. Το σωστό είναι: Παναγία μου θα κάνω αυτήν την νηστεία ή ότι άλλο τάξετε για να μου φέρεις εις πέρας αυτό (ότι επιθυμείτε). Να συνειδητοποιήσουμε ότι οι άγιοι δεν κάνουν εμπορική συναλλαγή. Το τάμα είναι συνείδηση όπως και η εξομολόγηση.

Έτσι λοιπόν σας δείχνω την δική μου καθημερινή προσευχή που εδώ και πολλά χρόνια την έχω συστήσει σε πολύ κόσμο που με έχει εμπιστευθεί για να δω την πορεία και την εξέλιξη της ζωής τους και έχουν δει τεράστιες αλλαγές και λύσεις στους προβληματισμούς που είχαν.

Άμεση Επικοινωνία

+30 210 9623315 Πέγκυ Δαμουράκη